Schoenen Langestraat

Wolkyshop

De Wolkyshop in Amersfoort is dé schoenenwinkel voor comfortabele en modieuze schoenen. Wolkyshop is volledig gespecialiseerd in de verkoop van Wolky schoenen; alle modellen die in de Wolky fabriek worden gemaakt zijn er te koop!

De uitgebreide damesschoenen collectie bestaat uit de meest uiteenlopende modellen van sportief en gekleed naast elkaar.  Zoals o.a. sneakers, westernlook, smaakvolle laarzen in allerlei hoogtes, sportieve boots, slippers, klompen en sandalen. Bijna alle damesmodellen gaan t/m maat 43 of zelfs 44, ook voor mensen met een brede voet zijn er Wolky schoenen.

Daarnaast hebben ze ook een herenschoenen collectie. Deze boots, schoenen en sandalen worden verkocht onder de eigen naam Cloud9. Verder kan men er ook terecht voor inlegzolen (inlays) en onderhoudsproducten.

De schoenen worden in alle beschikbare materialen en kleuren en in de verschillende maten gepresenteerd.  Er kan dus op het gemak worden gepast. Uiteraard is er altijd een verkoop(st)er in de buurt om een klant te helpen.

Wolky staat al meer dan 35 jaar voor kwaliteitsvolle schoenen die gemaakt zijn met het grootste respect voor de voeten. Dankzij de uitneembare, anatomisch gevormde zolen, de kwaliteits-materialen en de comfortabele leest zijn deze heerlijk zittende schoenen  zondermeer made for walking! Het uitneembaar voetbed maakt dat Wolky schoenen ook bijzonder geschikt zijn voor mensen die steunzolen dragen.

Graag tot ziens bij Wolkyshop Amersfoort!


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.