Een leuke manier om Amersfoort te leren kennen is door een leuke wandeling. In de Amersfoortse binnenstad en omgeving zijn veel wandelroutes uitgezet. Dit kan met een stadsgids of op eigen gelegenheid. Bekijk hieronder de wandelroutes die Amersfoort rijk is of kom langs in de winkel en laat je inspireren door een van onze medewerkers. Alle wandelroutes zijn te koop in de onze fysieke winkel of webshop.

 

 

 

 

 

Speel op je eigen smartphone en vind de geheime uitgang in Amersfoort. Start de game wanneer je wilt. Per team van 2-4 personen € 29,95

 

 

Bekijk hieronder de beweegroutes door de verschillende wijken van Amersfoort. (Soesterkwartier, Leusderkwartier, Zielhorst, Vathorst, Binnenstad, Meridiaan, Berg-zuid, De Hoef, Nieuwland en Schothorst). De routes variëren van 2 tot 6 km.

 

 

Bekijk hieronder het rondje Kunst & Bewegen door het centrum van Amersfoort (3 km).

 

 

Wandel terug in de tijd en ontdek alles over de Grebbelinie. Na deze wandeling ben je een stuk stadsgeschiedenis rijker.

 

 

 

 

Bekijk hieronder de Jan Boerenfluitjes routes door Kruiskamp/Koppel (6,5 km), het Soesterkwartier (4 km) en Kattenbroek (4,5 km).

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.