Een leuke manier om Amersfoort te leren kennen is door een leuke wandeling. In de Amersfoortse binnenstad en omgeving zijn veel wandelroutes uitgezet. Dit kan met een stadsgids of op eigen gelegenheid. Bekijk hieronder de wandelroutes die Amersfoort rijk is of kom langs in de winkel en laat je inspireren door een van onze medewerkers. Alle wandelroutes zijn te koop in de onze fysieke winkel of webshop.

 

 

Nieuw!

De QR-code 'wegwijs in Amersfoort 

Wij willen graag ons digitale aanbod uitbreiden om de bezoekers als goed gastheer van dienst te zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.  

Als onderdeel daarvan zijn wij de samenwerking aangegaan met Jan van der Linden, bekend bij velen in Amersfoort. Hij heeft een mooie en informatieve pagina gemaakt die je kan bereiken via een QR-code.

Scan de QR-code voor ingesproken uitleg, de gezelligste terrasjes, de leukste winkeltjes, rijden in een treintje, wandelen met ervaren stadsgidsen en de mooiste musea. Ook voor een inkijkje in het interieur van de Sint Joriskerk én Anton Pieck!

Scan 'm hieronder of in onze fysieke winkel.

We wensen je veel plezier met het ontdekken van Amersfoort!

 

                                                     QR-code 'wegwijs in Amersfoort'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speel op je eigen smartphone en vind de geheime uitgang in Amersfoort. Start de game wanneer je wilt. Per team van 2-4 personen € 29,95

 

 

Bekijk hieronder de beweegroutes door de verschillende wijken van Amersfoort. (Soesterkwartier, Leusderkwartier, Zielhorst, Vathorst, Binnenstad, Meridiaan, Berg-zuid, De Hoef, Nieuwland en Schothorst). De routes variëren van 2 tot 6 km.

 

 

Bekijk hieronder het rondje Kunst & Bewegen door het centrum van Amersfoort (3 km).

 

 

Wandel terug in de tijd en ontdek alles over de Grebbelinie. Na deze wandeling ben je een stuk stadsgeschiedenis rijker.

 

 

 

 

Bekijk hieronder de Jan Boerenfluitjes routes door Kruiskamp/Koppel (6,5 km), het Soesterkwartier (4 km) en Kattenbroek (4,5 km).

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.