VVV Amersfoort


De VVV Amersfoort is gevestigd aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren; het stralende middelpunt midden in het historische centrum. Voor leuke souvenirs en cadeaukaarten ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben onze eigen I LOVE AMERSFOORT productlijn, typisch Hollandse souvenirs, lokale lekkernijen en de lekkerste Amersfoortse biertjes.

We adviseren je met veel plezier over de leukste activiteiten en mooiste hotspots in de stad en de omgeving. De VVV Amersfoort is het ideale startpunt om inspiratie op te doen voor je dagje uit of weekendje weg. Met alleen al 500 monumenten in de binnenstad kom je ogen tekort. Of je nu fietsend, wandelend of varend onze mooie stad wil ontdekken, wij voorzien je van info en tips om je een geweldige tijd te bezorgen. 

Je bent van harte welkom in onze winkel voor inspiratie, giftcards en de tofste souvenirs! Ons enthousiaste team staat voor je klaar.

 

Openingstijden VVV tijdens feestdagen:

1e Paasdag gesloten

2e Paasdag 11:00 - 16:00 uur

Koningsdag 10:00 - 15:00 uur

Di 2 mei 10:00 - 16:00 uur

Hemelvaart 11:00 - 16:00 uur

1e Pinksterdag gesloten

2e Pinksterdag 11:00 - 16:00 uur

 

Wat zeggen de bezoekers over ons:

"Nette overzichtelijke winkel schuin tegenover 'de Lange Jan' . Deze VVV heeft zowel gratis foldermateriaal en plattegronden van Amersfoort, als betaalde kaarten, routes, ansichten en andere toeristeninformatie. Ook leuke Amersfoort gerelateerde cadeautjes.
De medewerkers hebben er echt zin en zijn goedgehumeurd, vriendelijk en behulpzaam. Ze komen ook spontaan met leuke tips en denken met je mee."

 

"Veel info, goede locatie en zeer klantgericht."

 

"Leuke Amersfoort souvenirs te koop vriendelijk en behulpzame medewerkers, echt een goede VVV"

 

"Vriendelijk en behulpzame medewerkers én een schat aan cadeaukeuzes voor als je een verjaardag o.i.d. hebt, maar niet weet wat te geven. Dus ook aanbevolen voor de echte Amersfoorter die dit heerlijke winkeltje normaliter voorbijloopt."

 

"Overzichtelijke VVV! Er is veel voor de toerist te vinden, van souvenirs tot foldertjes. Bij ons bezoek kregen we ook een gratis stadskaart mee, dat is fijn want we willen wat meer in Amersfoort ontdekken.
Hier zijn ook de Amersfoortse Keitjes te vinden!"

Een ‘lokaal’ product met een mooi verhaal? Iets wat zeker in de winkel van de VVV Amersfoort thuishoort? Neem contact met ons op!

Breestraat 1

3811 BH Amersfoort

Telefoon: 033 - 465 94 44

E-mail: info@vvvamersfoort.nl 

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.