Katoendrukkerij in de Volmolen

Op 24 oktober 2020 vierde De Katoendrukkerij haar opening in de Volmolen naast de iconische Koppelpoort in Amersfoort. U bent welkom om bij ons uw eigen textiel of papier te komen bedrukken met onze collectie houten handgemaakte stempels.

Activiteiten, exposities, rondleidingen en workshops waarvoor u kunt reserveren, vindt u in de agenda. Regelmatig organiseren we korte rondleidingen waar u individueel voor kunt inschrijven. U kunt dan binnenkijken en we vertellen dan over het rijksmonument en de plannen voor de Katoendrukkerij in de Volmolen.

We zijn open van woensdag tot en met zondag, tussen 10 en 17 uur. Op afspraak kunt u even rondkijken in onze winkel met stempels en handbedrukte artikelen, een workshop afspreken, informatie krijgen over het ambacht katoendrukken of over de Volmolen. Of meer te weten komen over de B&B kamers of het huren van de ruimtes voor uw training of bijeenkomst. Regelmatig organiseren we gastlessen, thema-bijeenkomsten en lezingen met raakvlakken naar de historie van het katoendrukken, de volmolen of ambachtelijk gemaakt textiel in brede zin.

 

Wil je een leuke workshop volgen? Neem dan een kijkje in de agenda van de Katoendrukkerij.

Reserveren kan via info@dekatoendrukkerij.nl 

Meer informatie vind je op www.dekatoendrukkerij.nl

 

 

 

De Katoendrukkerij in de Volmolen

Plantsoen-Noord 2

3811 GH Amersfoort

www.dekatoendrukkerij.nl

Telefoon: +31(0)6 12526099
E-mail: info@dekatoendrukkerij.nl

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.