Familie In de regio

Levende kerststal, wensboom & kerstspeurtocht

Levende kerststal & wensboom
Waar kun je beter Kerst vieren dan in de stal?
Dit jaar is onze stal weer omgetoverd tot levende kerststal!
De figuren uit het kerstverhaal zijn tussen de kippen, geiten, konijnen en ezel in deze stal te bewonderen. Ook kun je dit jaar weer jouw wens ophangen in onze metershoge wensboom! De familie Tupker leest alle wensen door en zal in januari twee winnaars bekend maken. Van deze winnaars wordt de wens door de familie Tupker in vervulling gebracht.

Kerstspeurtocht
De Kerstman bezorgt elk jaar cadeaus bij lieve kinderen. Dit doet hij op de slee, die met behulp van zijn rendieren door de lucht kan vliegen. Hij had even zijn slee geparkeerd bij Hoeve Ravenstein, maar nu zijn al zijn negen rendieren verdwenen! Kan jij ze voor hem vinden op het erf van Hoeve Ravenstein? Haal de speurtocht op in ons Boerderijcafé. Deelname kost €3,50 inclusief warme chocolademelk in het Boerderijcafé.

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin. Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Wanneer

Datum: donderdag 8 december 2022
Tijd: 08:30 - 17:00

Prijsinformatie

Deelname kost €3,50 inclusief warme chocolademelk in het Boerderijcafé.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.