Groepsaccommodatie Herberg Groenmarkt & Appelmarkt

Herberg Boven de Linde

De Herberg is gesitueerd boven Café Onder de Linde.

Overnachten in het hartje van de bruisende stad Amersfoort. In een van de oudste panden van Amersfoort vind je boven Café Onder de Linde de Herberg Boven de Linde. De herberg bevindt zich in een Rijksmonument en is gebouwd in 1530. Na de grote Amersfoortse binnenstadbrand in 1520 is het pand opgebouwd. Deze brand verwoestte alle houten huizen rond de Sint Joriskerk, de kerk die je vanuit de Herberg kunt bewonderen. De balken geven de sfeer van alle verhalen die zich in en om het gebouwen hebben afgespeeld, laat je vooral verassen door alle gezellige kleine hoekjes en mooie ruime kamers.

De historische binnenstad bezoeken in het gezelschap van familie of vrienden, de centrale locatie van de Herberg biedt vele mogelijkheden voor ieder wat wils. Struin door de smalle steegjes, ontdek het interessante winkelaanbod en geniet van de vele culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft. Proef van de Amersfoortse gezelligheid en gastvrijheid en voel je direct thuis in onze prachtstad! De binnenstad is gevuld met een grote variëteit aan culinair aanbod voor alle gangen van de dag. Het is uiteraard ook mogelijk om te genieten van een smaakvolle lunch in ons eigen Café en heeft u geen zin om in de keuken van de Herberg te koken tijdens uw verblijf? Schuif dan ’s avonds aan voor een daghap die wij met veel passie serveren. 

De Herberg heeft groepsruimte voor maximaal 9 personen. Overnachten op dit unieke plekje en het zelf ervaren? Kijk op de website. 

Prijsinformatie

Ga naar de website voor het aanbod en de beschikbaarheid en vraag gelijk naar onze “Herberg Boven de Linde Gids” voor alle arrangementen.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.