Welkom in Amersfoort!

Wat te doen in Amersfoort?

Genoeg! Kom genieten van een rondvaart door Amersfoort met de Waterlijn, beleef de vele evenementen en festivals, ervaar hoe het is om te winkelen in het historische centrum van Amersfoort of pak de fiets en verken de prachtige natuur. Amersfoort heeft het allemaal!

Meet the People!

Ontmoet de locals van Amersfoort! Ze vertellen met liefde over hun Amersfoort en geven tips over de leukste plekjes, winkels en evenementen in de stad. Ken je Fien al? In haar drukke bestaan is het fijn om Amersfoort als thuisbasis te hebben, vertelt ze. 'Ik heb een volle agenda, ben altijd bezig en vaak van huis. Dan is het heerlijk om 's avonds weer in Amersfoort thuis te komen. Een omgeving die veilig, vertrouwd, behapbaar en gezellig voelt. Ook prettig: als ik mijn zinnen wil verzetten, dan is er genoeg te doen in Amersfoort!'

Amersfoort Citycard

Ontdek de prachtige stad met de Amersfoort Citycard! Bezoek musea, stap op de rondvaartboot of wandel mee met een gids door de stad. 

Bekijk de virtuele tour!

Ontdek Amersfoort vanuit uw luie stoel
Nu alvast een kijkje nemen in Amersfoort? Bekijk dan onze virtuele tour met de mooiste 360⁰ panoramafoto's!

Plattegrond

Handig zo'n centrumkaartje met wetenswaardigheden over Amersfoort. Download de plattegrond of haal 'm gratis af bij de VVV.

VVV Amersfoort

Je bezoek begint hier! Loop binnen (Breestraat 1, Amersfoort), bel (0900-1122 364 € 0,50 p/g) of mail (info@vvvamersfoort.nl).