Ontspanning Utrechtse- en Arnhemsestraat, Varkensmarkt & zijstraten

Bonzaimassage24

Welkom bij Bonzaimassage24 onze nieuwe locatie

Welkom bij Bonzaimassasgde24. We zijn geopend op onze nieuwe locatie, dit is gelegen aan de achterkant van Jeanabelle hairstyling kapsalon. Volg koesteeg richting parkeergarage koestraat links op een gezellig hoekje naast Sunday’s zonnestudio zijn wij gevestigd.

Waarom kiezen voor ons?

Met overgedragen gaven voor spiergenezingstechniek uit de oudheid, en de door ons ontwikkelde massagetechnieken, stoppen we niet met onderzoek naar ontwikkeling voor alle kwalen in de spieren die ook gecombineerd kunnen worden met behulp van kruiden.Daarom zijn wij de eerste keuze. Je bent meer dan een klant, we kijken en denken met je mee.

Onze therapeuten

Onze hoogopgeleide en meest ervaren Bonzaimassage24 professionals met onze apparatuur die nodig is om een ontspannende en helende massage of andere service ervaringen te bieden. Om te beginnen zullen onze massagetherapeuten uw wensen en voorkeuren bespreken en uw massage daarop afstemmen. Vervolgens begeleiden ze je naar de massagekamer, die je het beste een rustige ruimte biedt om te ontspannen. De massagebehandelingsruimte wordt enorm gepresenteerd en je voelt je op je gemak, om te beginnen met de gekozen massagebehandeling. Onze massagetherapeuten bij Bonzaimassage24 zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en maken gebruik van verschillende eeuwenoude massagetechnieken. Onze therapeuten gebruiken deze technieken om je spanning, pijn en stress te verlichten. Wij heten u van harte welkom om voor de diensten van Bonzaimassage24 te kiezen. Laat ons je helpen met onze ervaren massagetherapeuten op wie je kunt vertrouwen voor de beste sensatie voor je lichaam en geest. Sta niet stil bij de pijn, bel ons gerust op de gewenste tijden.

Prijsinformatie


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.