Digitale escape tours Groepsactiviteiten

City Game

Ontdek Amersfoort als nooit tevoren met City Games Amersfoort. Onze spellen brengen je naar plekken die je zelf nooit zou ontdekken. Leer leuke feitjes over de stad of stap uit je comfortzone. Ga uitdagingen aan met een kleine groep vrienden en familie of trek de stad in voor een bedrijfsactiviteit. Alles is mogelijk met een City Game!

Het verhaal van Amersfoort Syndicate

De directeur van de gevangenis heeft ons geïnformeerd over jullie reputatie als ervaren dieven. We hebben een voorstel voor jullie. Ons laboratorium heeft zeer krachtige formules ontwikkeld, die volgens ons te gevaarlijk zijn voor iedereen om te bezitten. Om hun veiligheid te garanderen, hebben we ze opgeborgen in een onbreekbare kluis. Dat dachten we tenminste.

Helaas heeft onze vertrouwde alchemist, Magnus, alle zes de formules gestolen en wil ze voor zijn eigen snode doeleinden gebruiken. We hebben je hulp nodig bij het opsporen van Magnus en het terughalen van de gestolen formules. Als je deze taak tot een goed einde brengt en de formules aan ons teruggeeft, verlenen we je gratie voor je vroegere misdaden.

Meer informatie over dit spel: https://citygame.com/nl/evenement/the-amersfoort-syndicate/

Sherlock Holmes Amersfoort

Sherlock Holmes is een moord City Game dat in elke stad ter wereld gespeeld kan worden. Los de moord op met je collega's, vrienden of familie, waar je ook bent! Het is een leuk en interactief spel vol hersenbrekers, puzzels en een heleboel Britse humor.

Op zoek naar een manier om je stedentrip naar Amersfoort spannender te maken? De Sherlock Holmes City Game is precies wat je zoekt!

Meer informatie over dit spel: https://citygame.com/nl/evenement/sherlock-holmes-amersfoort/

Secrets of Amersfoort

Ontdek de geheimen van de historische binnenstad en leer de omgeving beter kennen.  Tijdens je verkenningsspel kom je verschillende locaties tegen waar je spannende opdrachten moet uitvoeren, zoals puzzels oplossen, opdrachten voltooien, foto-uitdagingen en nog veel meer. Als je deze uitdagingen tot een goed einde brengt, krijg je punten en nieuwe aanwijzingen voor de laatste puzzel. Kun jij de top van het klassement halen?

Meer info over dit spel: https://citygame.com/nl/evenement/secrets-of-amersfoort/

 

 

Prijsinformatie

€ 19,95 per spel


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.