Digitale escape tours Groepsactiviteiten

Outside Escape

Ontdek Amersfoort met deze interactieve city escape!

Verken de stad, los onderweg raadsels op en leer de stad op een nieuwe manier kennen! Deze uitdagende city escape neemt je mee langs de bekende, maar ook minder bekende plekken van Amersfoort. Tijdens deze stadswandeling los je samen met je teamgenoten verschillende raadsels op die samen antwoord geven op een plaatselijk mysterie.

Bommen onder Amersfoort?

Wat blijkt? Een Mondriaan-maniak heeft bommen geplaatst in het centrum van Amersfoort! Onder het motto 'Liever blauw dan groen' wil hij de stad onder water zetten. De politie heeft jou ingeschakeld om de bommen onschadelijk te maken, kun jij dit mysterie op tijd ontrafelen?

Praktische informatie

  • Startpunt: de Amersfoortse Kei aan de Arnhemsestraat. Dat is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station; er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Eindpunt: Onze Lieve Vrouwetoren
  • Start op ieder moment, reserveren is niet nodig
  • Voor één of meerdere teams met 1 tot 5 spelers
  • Een route is ongeveer 2 uur en 2,5 km
  • Doelgroep advies: vanaf 12 jaar (jongere kinderen onder begeleiding ivm. niveau raadsels)
  • Je hebt alleen je smartphone nodig!
  • De route is geschikt voor gebruikers van een rolstoel of scootmobiel

De route gaat onder meer langs de middeleeuwse stadsmuren, de oude stadspoorten en de sfeervolle grachten in de binnenstad. Je komt langs de Sint-Joriskerk en kunt even pauzeren bij een van de terrasjes op het Hof. De route eindigt op het pleintje bij de Onze Lieve Vrouwetoren, waar je kunt nagenieten bij een van de vele cafeetjes.

Na afronding van de bestelling ontvang je een link en een toegangscode. Hiermee kun je je Outside Escape op ieder moment starten, wanneer je maar wilt! Het is niet nodig om een tijdstip te reserveren. Het enige dat je nodig hebt is een opgeladen smartphone met een mobiele internetverbinding.

Wil je een uitdaging?

Je krijgt de keuze uit twee varianten: de basisvariant en de uitdagende variant. Beide routes zijn hetzelfde, alleen het niveau van de raadsels verschilt.

Combineer de Outside Escape met een bezoek aan het Mondriaanhuis en krijg korting op vertoon van de bevestigingsmail van je bestelling!

Een dagje Amersfoort met een grote groep of bedrijfsuitje?

Een Outside Escape is ideaal voor een weekendje weg, bijvoorbeeld met z'n tweeën. Maar deze city escape is ook geschikt voor  grotere groepen, tot zo'n 80 personen. Ideaal voor jullie volgende bedrijfsuitje of familiedag!

Prijsinformatie

€ 25,00 per team


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.