Digitale escape tours Groepsactiviteiten Actief

Urban Hunt

Ontdek Amersfoort spelenderwijs!

De opdrachten in de historische binnenstad van Amersfoort zijn uniek. Welk team zet de andere een hak in de schaduw van de Koppelpoort, kraakt de cryptische boodschap aan de Muurhuizen en pronkt na 95 minuten op de Sint-Joriskerk?

Wees sluw. Wees slim. Werk samen met je teamgenoten en bedenk een strategie om geheimen te ontdekken, cryptische hints te kraken en andere teams een hak te zetten.

  • Kies Amersfoort als de binnenstad waar je Urban Hunt wil spelen. Historische, culturele en bijzondere weetjes over de stad komen aan bod.
  • Alle teams starten vanaf dezelfde locatie binnen het speelveld. We geven jullie 4 suggesties op deze kaart. Hof, Lieve Vrouwekerkhof, Flintplein of Sint Janskerkhof.
  • Er zijn 20 unieke opdrachten van verschillende niveaus. Bovendien kan het spel zowel rustig als intensief gespeeld. Op die manier is het spel voor iedereen haalbaar.
  • Bij elke opdracht schotelen we vier creatieve antwoordopties voor: bewerkte foto’s, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video’s en zoveel meer.
  • Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 95 minuten. Het live scorebord zorgt voor de nodige spanning.
  • Meer antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

Happy Hunting!

 

Prijsinformatie

Bereken hier de prijs voor jouw gezelschap.

Gebruik tijdens het boeken de code: VVVAMERSFOORT en ontvang 10% korting op jouw spel!


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.