Digitale escape tours

Escape Xperience

Er zijn 2 verschillende Escape spellen te ontdekken!

Legendes en volksverhalen:

Tijdens deze City Xperience in Amersfoort ontdek je de stad aan de hand van 4 volksverhalen en legendes. Een recent vermoorde klimaatwetenschapper heeft jullie een boekje met deze verhalen nagelaten met opdrachten en aanwijzingen in de kantlijn. Zo leidt hij jullie naar de duurzame energiebron die hij heeft ontdekt. Maar zijn moordenaar is de ontdekking ook op het spoor. Lukt het jullie de ontdekking binnen 2 uur veilig te stellen?

Verborgen munten:

Tijdens deze Escape Xperience ontdek je het Amersfoort van 1672 door de ogen van Matthias Withoos, de beroemdste schilder van zijn tijd. Terwijl de Fransen op het punt staan de stad in te vallen heeft hij nog één missie te voltooien: de verborgen munten van zijn leermeester opsporen. Lukt het jullie om ze binnen 2 uur te vinden?

 

Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Deze Xperience leidt je langs 20 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken. De Xperience is beschikbaar in Nederlands en in Engels. Het kost € 25,00 per team (van maximaal 4 personen). Speel je dus met 4, dan ben je per persoon maar € 6,25 kwijt!

Prijsinformatie

€ 25,00 per team


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.