Groepsactiviteiten Workshop De Kamp

Studio Mr. Bunny

Welkom in de creatieve wereld van stolpen, bijzondere curiosa, tufting en inspirerende workshops!

Hier bij Mr Bunny wordt de magie van kunst, natuur en ambacht samen gebracht. Als gepassioneerde creatieveling heeft mr. Bunny zich toegelegd op het creëren van unieke stolpen en andere curiosa.

De stolpen zijn meer dan alleen decoratieve objecten; ze zijn een weerspiegeling van mr. Bunny zijn ideeën. Of het nu gaat om het bewaren van bloemen, sieraden of bijzondere voorwerpen, hij zorgt ervoor dat elk item op een prachtige manier wordt geëtaleerd, beschermd en vereeuwigd.

Workshop spiegellijst tuften

Het "tuften" verwijst naar een decoratieve techniek waarbij wol of garen, in een patroon door de achterkant van een doek wordt "geschoten" met een tuftgun. Deze techniek wordt ook wel "tufting" genoemd.

Bij het tuften van een spiegellijst wordt eerst een ontwerp of patroon op de achterkant van het doek getekend. Vervolgens wordt de wol met behulp van een tuftgun door het doek geschoten. ​

Het tuften van een spiegellijst geeft een uniek en textuurrijk effect aan de spiegel. Het kan gebruikt worden om artistieke ontwerpen, motieven, woorden of zelfs afbeeldingen te creëren. Na het tuften kan men met een tondeuse en schaar de vormen nog meer 3D maken. Het resultaat is een spiegel met een driedimensionaal gevoel en aaibaar uiterlijk.

Met deze decoratieve techniek worden tapijten, vloerkleden en kussens gemaakt.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.