Actief Familie Outdoor Leerzame activiteiten Groepsaccommodaties Koffie Natuurgebied Kinderen Streek/lokaal Cadeauwinkel Natuur Winkel

Land in Zicht

Zorg voor mens en aarde

Dagbesteding & leerwerktrajectenWat zijn jouw kwaliteiten? Die gaan we samen verder ontwikkelen. Je bent welkom voor dagbesteding en leerwerktrajecten in het hoveniersteam, de tuinderij, de huiskamer en keuken en binnenkort in het theehuis en de winkel. Samen werken we aan mogelijkheden. We werken aan structuur en een dagritme en werken samen met het netwerk aan een gezonde omgeving. Hier word je gezien, je mag zijn wie je bent. Daarmee bouwen we aan verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. Aan het einde van de dag ga je voldaan naar huis.  

Groen & HoutJe ziet het al helemaal voor je: een natuurlijke tuin, vol kleur en geur. Maar je hebt zelf geen groene vingers. Ons team komt graag bij je langs! Onder begeleiding van een professionele hovenier verzorgen onze deelnemers van dagbesteding en leerwerktrajecten onderhoud en aanleg van groene tuinen. Zelf ook een handje helpen? Mag wel, hoeft niet. Denk ook eens aan een groen schoolplein, een zorgtuin en een eetbare kantoortuin. We houden van hergebruik en werken veel met inheemse beplanting. Bestel ook je houtproducten, van insectenhotel tot tuintafel!  

TuinderijAan de rand van Vathorst wacht een tuin vol avontuur… Kom hier zelf een bos bloemen plukken, midden tussen de fladderende vlinders en zoemende bijen. Of schrijf je in voor een oogstdeel of zomerstrippenkaart en oogst je eigen groenten en kruiden, natuurlijk onbespoten en kunstmestvrij en wel 50 verschillende soorten!   

Theehuis (vanaf eind 2023)Zin in wat lekkers na een fietstocht of wandeling in natuurgebied Waterrijk? In het theehuis van Land in Zicht serveren we huisgemaakt lekkers door de deelnemers van onze dagbesteding, met ingrediënten van eigen land en uit de omgeving.  

Verhuurruimtes (vanaf eind 2023)Een vergadering met uitzicht of kleurrijke bruiloftsceremonie? Huur een ruimte in onze landelijke hoeve. Alles wordt piekfijn verzorgd, samen met de deelnemers van onze dagbesteding.  

Winkel (vanaf eind 2023)

Op zoek naar een mooi cadeautje (voor jezelf)? In onze winkel vind je handgemaakte producten door de deelnemers van onze dagbesteding en streekproducten. 

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Land in Zicht via: https://laposta.nl/f/ssnjdqgltz09 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.