Kleding Langestraat

Vestimi

Luxury Menswear in Amersfoort

Wij werken vanuit een passie voor gastvrijheid, mode en Italië. Dit stralen wij uit en laten we volledig samen komen in onze winkel aan de Langestraat 121 in Amersfoort. Onze collectie bestaat oa uit merken als Eleventy, Galleria Roma, Alessandro Gherardi, Boriello, Briglia, Francesco Pieri, L.B.M. 1911, Luigi Bianchi, Marco Pescarolo, Andrea Ventura, 100 hands, Herno, PT en Myths.

Deze merken zijn voornamelijk gevestigd in Italië en oprecht specialisten binnen hun vakgebied. Kledingstukken waarbij de productie vaak in kleine oplages en nog op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Soms in kleine ateliers, authentieke weverijen of eigendom van oude families. Dit alles zie je terug in onze collectie waarbij zorg en aandacht is besteed aan rijke stoffen, comfortabele pasvormen en typerend dat grote oog voor klein detail. Onze missie is om de Nederlandse man bekend te laten worden met dit verfijnde gevoel voor stijl en uitgesproken klasse.

Luxury Menswear in Amersfoort, geboren uit het idee om de klassieke waardes binnen onze wereld te verenigen met de huidige behoeftes en eisen die we in het moderne leven nastreven. Comfort is belangrijk binnen onze wereld, vanuit die gedachte handelen wij.

Vanuit een huiselijke sfeer zijn de meest verfijnde Italiaanse collecties bij ons te vinden. Ieder met een bijzonder verhaal waarover we u graag meer vertellen in onze winkel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.