Schoenen Overig De Kamp

Schoenmakerij Hartog

Schoenmakerij Hartog beoefend het ambacht van het herstellen van schoenen en lederwaren. Wij zijn gevestigd in ‘De Gekroonde El’, een locatie met historie.

In ‘De Gekroonde El’, een pand met historie, nabij de Kamperbinnenpoort, is onze ambachtelijke schoenmakerij gevestigd. De Gekroonde El, of ook wel Brabantse El, verwijst naar een oude meeteenheid. Naar verluidt kreeg je voor een Brabantse El meer waar voor je geld dan de toen gangbare Amsterdamse El.

Onze lijfspreuk luidt: ‘Waar duurzaamheid de maat is’. Wij werken met duurzame materialen en zorgen ervoor dat schoeisel, maar ook tassen en andere lederwaren, niet te hoeven worden weggegooid maar een nieuw leven krijgen. Ook hebben wij een sleutelservice en slijpen wij messen en scharen.

Daarnaast hebben wij een groot aanbod van lederen en wollen artikelen. Zo bieden wij de grootste collectie lederen handschoenen van Amersfoort. Onder andere van Laimbock, Mutka en Bighorn. Warme sloffen van Van Buren en Fellhof. Duurzame warme vesten van Shakaloha, geproduceerd op Fair Trade wijze in Nepal. Beanies van ons eigen merk Keps. Of ben je op zoek naar een mooie lederen ‘tweede kans’ tas of een mooie schapenvacht, wij hebben het. Kom eens langs in onze knusse en sfeervolle winkel!

Kortom, je krijgt meer waar voor je geld!


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.