Ontspanning

House of Zen

In de tijd van nu, staan we continu in verbinding met alle hectiek van de wereld. Hier aan ontsnappen lijkt soms haast onmogelijk… Ben jij toe aan welverdiende ontspanning? Team House of Zen staat voor je klaar in een unieke kleinschalige omgeving met luxe high-end Wellness & Beauty arrangementen.

House of Zen is gebaseerd op het 27-jarig schoonheidsinstituut City Spa Amersfoort. Wij bieden luxe wellness arrangementen aan in combinatie met onze vertrouwde persoonlijke beauty behandelingen. Met onder andere anti-ageing, facials, pedicure, manicure en met onze vele massage technieken geven wij je alle aandacht die je verdient.

Het bijzondere aan House of Zen is dat er maar voor 4 gasten per tijdsblok plek is. Hierdoor heb je alle ruimte én rust. Over twee etages zijn diverse sauna faciliteiten verdeeld, die je helpen heerlijk te ontspannen. Heb je zin in iets lekkers? Wij staan altijd voor je klaar met home made hapjes en koffie in onze lounge bar.

We bieden kleine, halve en heeldaagse arrangementen aan om jou (en je vrienden) in de watten te leggen. Bekijk alle arrangementen op de website van House of Zen.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van House of Zen.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.