Lunch Borrel Groepen Koffie

La Cantina

Wat ooit de kantine was van de nonnen van het klooster van Onze Lieve Vrouw ter Eem is, hoe kan het ook anders, La Cantina. Een restaurant én winkel met een hoofdrol voor lekkere dingen uit Zuid Italië.

La Cantina is een plek voor jong en oud. Waar je kinderen op het grasveld kunnen voetballen, terwijl jij een glas Barbera drinkt en de zon langzaam ziet zakken. Daar zak je vanzelf ook een beetje van. Hier drink je ’s ochtends een cappuccino van Keppler, eet je een lekker broodje voor de lunch en neem je een goede wijn, Siciliaanse olijfolie, of handgemaakte pasta mee voor thuis.

La Cantina is voortgekomen uit de lunches die Carel en Paolo voor de bakkerij Elsenburg & Sebastiani Broodmakers, gevestigd in Het Lokaal, maakten. Die werden ‘wat bakkers eten’ genoemd en foto’s daarvan zijn vaak gedeeld op Instagram.

Bij ons kun je het leven vieren, met bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of een besloten diner met vrienden. Zie je het voor je? Lange tafels, met Italiaanse gezelligheid. Of wil je lekker lunchen, dan beloven we je een heerlijk maal. Want wat dacht je van een verse pasta met cavolo nero, een knapperige Romeinse pizza met een super verse salade uit onze moestuin, of de enige echte Melanzane alla Parmigiana?

En dat allemaal midden in de natuur, omgeven door eeuwenoude bomen en misschien wel onder het liefdevolle toeziend oog van zuster Augusta.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.