Cadeauwinkel Hobby Langestraat

Wereldwinkel Amersfoort

Houd je van handmade en fairtrade? Voor originele producten uit de hele wereld ben je aan het juiste adres bij Wereldwinkel Amersfoort. Je vindt er (h)eerlijke cadeaus met een verhaal; geweldig om te geven en te krijgen.

Tijdens een dagje Amersfoort ben je natuurlijk altijd welkom in Wereldwinkel Amersfoort! De winkel is gevestigd in een mooi oud pand, bij de toeristische locaties Kamperbinnenpoort en Muurhuizen. Een goede tussenstop op je wandelroute. Stap naar binnen en ontdek de wereld!

Breed assortiment bij Wereldwinkel Amersfoort
Bij Wereldwinkel Amersfoort vind je fairtrade producten in de categorieën Eten en drinken, Interieur en kunst, Servies en koken, Sieraden en mode, Kaarten en boeken, en Speelgoed. Neem de tijd om even rond te neuzen, en kennis te maken met de verschillende culturen uit Azië, Afrika en Latijns Amerika. Er zijn kleurrijke en bijzondere cadeaus voor elke beurs, allemaal ingekocht op basis van de fairtrade criteria van de World Fairtrade Organisation. Zo ben je er zeker van dat de producenten een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun vakmanschap. We vertellen je graag het verhaal achter onze producten. Heb je niet zoveel tijd om uitgebreid te winkelen, en zoek je een leuk cadeautje voor de thuisblijvers? Neem dan een pakketje fairtrade kaarsjes in de vorm van de Amersfoortse kei mee. En natuurlijk nog iets lekkers voor onderweg… Daar kan je mee thuiskomen.

Met Wereldwinkel Amersfoort heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld. Kom dus gerust vaker kijken, want elke maand is er een nieuwe aanbieding van een andere fairtrade producent die we centraal zetten.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.