Verzorging Langestraat

NORMAL Amersfoort

Normale producten. Abnormale prijzen.

NORMAL is een Deense drogisterij die hele gewone artikelen verkoopt voor vaste lage prijzen. Wij kopen onze artikelen waar ze het goedkoopst zijn en werken zonder dure tussenschakels. Daardoor kan je vaak 20-30% besparen op de normale marktprijs.

Alles wat je in onze winkel kunt vinden zijn dingen die je gebruikt in het dagelijks leven (bijv. feestartikelen, Ajax schoonmaakproducten, Gillette scheerspullen, schrijfwaren, L’Oreal haarverzorging, Maybelline make-up). Naast bekende producten verkopen wij ook merken die vaak niet in Nederland te vinden zijn.

NORMAL is echter veel meer dan alleen lage prijzen voor (merk)artikelen die je elke dag gebruikt. Ons doel is om onze klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden. Naast ons vaste assortiment verkopen wij voortdurend nieuwe en interessante artikelen, zoals snoep die je alleen uit het buitenland kent of gezichtscrème die naar sinaasappel ruikt. Doordat ons assortiment continue wisselt is het altijd een nieuwe belevenis als je door een van onze winkels loopt.

In 2013 werd de eerste NORMAL-winkel geopend in Silkeborg, sindsdien is het snel gegaan en hebben we momenteel meer dan 100 winkels door heel Denemarken. In juni 2017 openden we onze eerste winkel in het buitenland. Noorwegen stond als eerste op de lijst, maar nu hebben we ook winkels in Zweden, Frankrijk, Finland en Nederland!

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.