Indoor Groepsactiviteiten Familie Actief

The VR Room Amersfoort

Bij The VR Room vind je virtuele games voor jong én oud: van escaperooms tot lasergames. Kies uit één van de virtuele, magische werelden, boordevol verrassende verhaallijnen, spannende uitdagingen en vooral heel veel fun. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escaperoom, of om als laatste over te blijven in de lasergame?

VR Escape Rooms

Zin om een next level escaperoom te spelen? Ontdek de VR Escape Rooms van The VR Room in Amersfoort. Ontsnap uit een zwaarbewaakte gevangenis, voorkom dat een ruimtestation op aarde neerstort, dwaal door een magische jungle of waan je als Alice in Wonderland…

VR Lasergame

Is een VR Lasergame meer jouw ding? Speel dan ‘Arena’, een VR lasergame voor de echte actiegame fans. Verzamel in teams en roep alle speltactieken die je kent in herinnering om je vijanden binnen VR te verslaan. Alleen de meest vaardige spelers zullen het spel doorkomen en een overwinning behalen. Jij kunt een van hen zijn. Word de laatste overlevende in de futuristische wereld!

Geniet na met borrel & bites

Ontsnapt uit de VR Escape Room of de VR Lasergame overleefd? Proost! Hoogste tijd voor een borrel. Met een van onze arrangementen kun je gezellig terecht bij De Proefzaak, deze vind je direct naast The VR Room. Het is dé plek waar je geniet van het goede leven. Met vrienden, familie of collega’s; er is altijd wel een reden om je dag nog meer smaak te geven. Kom langs voor een lunch of afternoon drink met bites. Neem er een kloosterbiertje bij van Kleiburg. Of geniet van één van onze betaalbare, lokale gerechten.

In Amersfoort vind je The VR Room en De Proefzaak op het monumentale spoorcomplex de Wagenwerkplaats, op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Er is gratis parkeergelegenheid.”

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van The VR Room Amersfoort.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.