Indoor Groepsactiviteiten Familie Actief

The VR Room Amersfoort

Een écht uniek uitje? Wees welkom bij The VR Room waar we de unieke en magische wereld van Virtual Reality voor iedereen toegankelijk gemaakt hebben.

Samen met vrienden, familie of collega’s ontdek je de digitale wereld waar de mogelijkheden echt onbegrensd zijn. Van spannende en prachtig ingerichte VR EscapeRooms tot de VR PlayExperience met een ruime selectie aan spellen en VR experiences, de keuze is enorm.

Samen spelen? Kies voor de VR EscapeRoom en ga met je groep op zoek naar de oplossingen om de Escape Room op te lossen. Jullie zien en horen elkaar en alleen door samen te werken kun je de allersnelste zijn in het oplossen van de room.

Tijdens de VR Play Experience heb je een uur lang de keuze uit ons gehele aanbod aan VR games & experiences. Van culturele uitstapjes in het Louvre tot een loopje over de plank op 300 meter hoogte en van een potje AngryBirds tot spannende spellen. Met het aanbod van The VR Room zit er een geweldige ervaring bij voor iedereen!

Hapje en drankje bij de Proefzaak
Bij onze buren van de Proefzaak ben je voor of na je VR uitje van harte welkom voor hapjes, drankjes, borrels en snacks. We kunnen voorzien in alle wensen inclusief lunches en diner.

Locatie
The VR Room is gevestigd in een prachtig pand op het terrein van de historische Rijtuigenloods bij het station van Amersfoort. In onze high-tech VR Room stap je een futuristische ruimte binnen vol schermen, techniek en natuurlijk onze VR speelvelden.

Bij onze buren van de Proefzaak kun je voor en na je Virtual Reality ervaring terecht voor een hapje, drankje, borrel, lunch of diner. BIj lekker weer plof je in het zonnetje in de biertuin. De Proefzaak is groot genoeg voor grotere groepen en we kunnen de hele horeca tijdens je uitje of evenement verzorgen.

The VR Room Amersfoort is gevestigd op loopafstand van het station van Amersfoort en er is gratis parkeergelegenheid.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van The VR Room Amersfoort.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.