Fietsverhuur Actief Hobby

Broers Fietsreparateurs

Broers fietsenwinkel doet ook fietsverhuur in Amersfoort.

Naast fietsreparaties aan fietsen van elk merk, verhuren de Broers Fietsreparateurs ook fietsen vanuit hun fietsenwinkeltje in Amersfoort. De fietsverhuur gaat direct vanuit de fietsenwinkel aan de Zuidsingel 59 in Amersfoort óf op locatie in of rond Amersfoort door middel van de Broers haal- en brengservice. 

Of je nou in je eentje Amersfoort wilt verkennen op een huurfiets of met een grote groep (tot 300 px.) door de stad wilt fietsen, bij Broers Amersfoort ben je aan het juiste adres. Neem even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via het directe werkplaats nummer 033-2075770 of stuur een e-mailtje naar info@broersamersfoort.nl. De Broers lopen dan rustig alle opties met je door en plannen eventueel een haal- en brengafspraak in.  

De Broers Fietsreparateurs hebben een sterke huurfiets ontwikkeld die goed bestand is tegen het harde leven in de stad. Hierdoor zal de fietshuurder een prettige rit hebben en geen last hebben van defecten. Binnen het kader van duurzaamheid hebben de Broers Fietsreparateurs een groot aantal Gazelle fietsen gerecycled. Hierdoor hebben deze huurfietsen een tweede leven gekregen. Dit is efficiënt én duurzaam! 

Voor de fietsverhuur bij Broers Fietsreparateurs denken de Broers altijd zo veel mogelijk mee met de klant. We zijn flexibel. De Broers doen er alles aan om jouw dag met fietsverhuur zo fijn mogelijk te maken. Heb je bijzondere wensen? Laat ze ons telefonisch even weten, dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Broers Fietsreparateurs.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.