Actief Groepsactiviteiten Familie Overig Wateractiviteiten Kinderen Op het water Outdoor Kanoverhuur Verhuur Actief

Lakeside SUP

Aan een zijtak van het riviertje De Laak in de Amersfoortse wijk Vathorst vind je Lakeside SUP. Hier kun je een SUP huren, SUPles nemen, een SUPboard kopen of aansluiten bij een SUP clean up activiteit of SUP tocht in omgeving Amersfoort.

Veel mensen zijn verbaasd over de hoeveelheid grachten in Vathorst. Huur een SUP en ervaar hoe verrassend Vathorst vanaf het water is, met name deelplan De Laak, Waterdorp en Laakse tuinen met al hun Amsterdamse grachtenpanden en bijzondere architectuur. De vele grachten en het vlakke water maakt het een uitstekende suplocatie vooral voor beginners. Wil je wat langer op pad? SUP dan door naar Bunschoten Spakenburg en geniet van de Arkemheenpolder.

SUP les
In Amersfoort Vathorst worden SUP lessen voor beginners, SUP les voor gevorderden, SUP training en SUP Yoga gegeven. Lakeside SUP gebruikt hiervoor de meest stabiele inflatable SUPs van RED Paddle en werkt alleen met Watersportverbond gecertificeerd instructeurs. De gevorderden kunnen ook andere merken en sportievere of race SUPboards gebruiken. Kijk voor het actuele aanbod SUPlessen op de website. 

SUPclean-up
Ook zo'n hekel aan zwerfafval? Ga een keer mee met een SUPclean-up activiteit van Lakeside SUP! Emmers en knijpers gaan mee op de sup om naar plastic afval te vissen. Goed voor het milieu, en ook erg leuk als bedrijfsuitje!

SUP tour
SUP tochten vinden o.a. plaats in Amersfoort Centrum, Leusden, Bunschoten-Spakenburg en Wijk bij Duurstede/Cothen.

SUP feestje
Bij Lakeside SUP kun je ook terecht voor een SUP kinderfeestje (vanaf 10 jaar), vrijgezellenfeestje, vriendenuitje en bedrijfsfeestjes. Voor de deelnemers die liever zittend dan staand het water op gaan hebben zij ook een paar kano's te huur.

SUP kopen
Sinds 2017 kun je bij Lakeside SUP terecht voor al je vragen over suppen én voor goed advies om zelf een sup te kopen. Test bij hen voordat je overgaat tot de aanschaf van een SUPboard.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Lakeside SUP.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.