Actief Groepsactiviteiten Familie Overig Wateractiviteiten Kinderen Op het water Outdoor Kanoverhuur Verhuur Actief

Lakeside SUP

Lakeside SUP, dé mobiele SUPschool in Amersfoort en omgeving!

Lakeside SUP bestaat sinds 2017 en is begonnen in Amersfoort Vathorst, van een kleine supschool in de grachten van Vathorst zijn wij uitgegroeid tot een grote mobiele supschool met bus en alle faciliteiten om elke locatie om te toveren tot prachtige SUP plek! We nemen je graag onder begeleiding mee door de prachtige historische binnenstad van Amersfoort.

Inmiddels hebben wij SUPer veel ervaring op het water en een breed aanbod. Van de allereerste keer op een SUP tot de voorbereidingen voor een Ultra Distance wedstrijd zoals de SUP Elfstedentocht in Friesland. Ook kun je bij ons een SUP huren als je zelf op pad wilt of een tof uitje organiseren met jouw bedrijf, familie of vriendengroep. Wil niet iedereen mee op de SUP? Geen probleem, we hebben een groot netwerk en kunnen leuke combinaties aanbieden met bijvoorbeeld een sloep of kano of een rondvaart of stadswandeling door Amersfoort.

In onze bus passen voldoende boards en wij weten de leukste locaties en routes die passen bij jouw idee; natuur, architectuur, stad of polder. Dit is natuurlijk ook te combineren met een lunch, drankje of diner, voor of na het suppen bij één van de restaurants waar we mee samenwerken.

Heb je al ervaring met suppen en ben je opzoek naar jouw eigen board, peddel, kleding of accessoires? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres, je kunt bij ons materiaal testen, advies vragen en aanschaffen. Wij hebben veel verschillende merken boards en peddels, van vriendelijk geprijsd tot het meest geavanceerde board op de markt!

Wij zijn een mobile SUPschool. Suppen kun je bij ons dus niet alleen in Amersfoort! Naast onze vaste opstap locatie in Amersfoort kunnen wij met onze SUPbus overal naartoe. Bunschoten, Spakenburg, Nijkerk, Leusden, Wijk bij Duurstede, Cothen, Utrecht, Baarn, etc. 

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Lakeside SUP.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.