Hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug en nabij het centrum van Amersfoort.

Door de centrale ligging van het hotel zijn er veel verschillende activiteiten in de omgeving te doen en kunt u vanuit het hotel prachtige fiets- en wandeltochten maken door de natuurrijke omgeving.

Modern en warm hotel
Het moderne hotel ademt van binnen en buiten een warme, huiselijke sfeer. Overal is deze sfeer te voelen en te zien: in de hotelkamers, het restaurant, de bar en de feest- en vergaderzalen. In Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis staat een comfortabele overnachting garant. Alle hotelkamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook heeft u de mogelijkheid om een e-bike of e-chopper te huren en zo de prachtige omgeving te verkennen. Voor zakelijke bijeenkomsten heeft u de keuze uit 4 multifunctionele vergaderzalen.

Culinaire verwennerij
In à la carte restaurant Het Witte Huis geniet u van een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch en culinair diner. Schuif na een actieve dag aan in het restaurant of op het terras en geniet van verse seizoensgebonden gerechten.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van het hotel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.