Actief Kanoverhuur Groepsactiviteiten Overig Kinderen Familie Wateractiviteiten Op het water Outdoor Actief Verhuur

Kanoverhuur Vathorst

Aan de noordelijke rand van de Stad Amersfoort vind je Vathorst, ook wel één van de mooiste nieuwe woonwijken van Nederland genoemd. De afwisselende architectuur is echt een lust voor het oog. Hier biedt Kanoverhuur Vathorst een heerlijk kano-avontuur in zowel een stadse als natuur(lijke) omgeving.

Architectuur route
Wil je de wijk de Laak en haar mooie huizen en gebouwen bewonderen? Probeer dan de Architectuur Route. Deze route is ca 3 km lang maar kun je net zo uitbreiden als je zelf wilt. Voor een langere route moet je bij de sluis 1 keer de kano uit het water tillen om naar Waterdorp en de Laakse Tuinen te varen. Ga lekker picknicken in het Kai Park, of even gezellig wat eten en drinken bij de "Gasteling" of "Bij Lot" in Waterdorp. 

Natuur route
Voor de natuurliefhebbers en vogelspotters is er de Arkemheen Route: een ca 20km lange vaartocht die via de Laak en de Rengerswetering richting het Eemmeer voert. De Arkemheen Polder is een beschermd Natura2000 gebied, belangrijk voor weidevogels als kieviten, grutto's, zwaluwen, ganzen en zilverreigers. Gegarandeerd dat de zwaluwen met je mee vliegen en dat je hier en daar een zilverreiger ziet vissen! Onderweg is het bij de tweede sluis bij restaurant De Kooi aangenaam vertoeven.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Kanoverhuur Vathorst.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.