Koffie Streek/lokaal Eten en drinken Overig Winkel

Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom.

Ontdek de boerennatuur net buiten het voormalig vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg, in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland bij de Laakzone.

Zuivelatelier
Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten) hebben wij twee bedrijven.  Op het melkveebedrijf is ook het zuivelatelier gevestigd. Hier wordt een gedeelte voor eigen verkoop verwerkt in verschillende soorten zuivelproducten.

Sinds 2012 wordt er Scoontjes-room® gemaakt in het zuivelatelier. Een dagverse zuiveldelicatesse zonder toevoegingen, zoals de Engelsen het hebben bedoeld, bereid met de melk van de koeien die grazen bij de boerderij. Inmiddels is onze room ook officieel een Erkend Streekproduct en daar zijn wij trots op.

Daarnaast roken wij op ons erf op ambachtelijke wijze kaas. Een lekkernij die u geproefd moet hebben.

Schenkerij
In 2005 zijn we begonnen met een tweede bedrijf op ongeveer 300 meter van ons melkveebedrijf vandaan. Deze locatie bestaat uit een Landwinkel, Schenkerij en Kiemplekken. De Schenkerij met de daarbij behorende terras leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn. Laat u verrassen door onze cappuccino met boerenmelk en iets lekkers of een cream tea (thee, scone, met onze Scoontjes-room, dutch clotted cream en jam).

Landwinkel®
Wij zijn lid van Landwinkel coöperatie. De Landwinkel is een landelijke samenwerkingsverband van diverse agrarische ondernemers met  een eigen professionele Landwinkel vol heerlijke producten van eigen erf.

In onze Landwinkel treft u een ruime keus aan diverse boerenkazen (koe, schaap, geit), zuivel, eieren. Heel lekker is ook ons boerenschepijs. In het schap liggen producten van Nederlandse bodem en waar mogelijk biologisch, zoals jam, sauzen, sappen, scharrelroom, bier en honing.  Nederlandse bodem en waar mogelijk biologisch. Verder hebben wij verse (seizoen) groenten en fruit. Puur vlees uit de regio zoals hert, kalf, kip, rund en varken. Wij vertellen u graag over de herkomst van al onze producten.  Wij staan voor kwaliteit, met respect voor dier en milieu.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.