Activiteiten Voor groepen Indoor

Escape Room Nederland

Escape Room in Bunschoten.

Escape Room Nederland, gevestigd in Bunschoten, opende in 2013 haar deuren en was daarmee de eerste escape room van de Benelux. Met hun befaamde Meisjeskamer sleepten ze diverse internationale en nationale awards in de wacht. 

Hun laatste escape room The Dome is in zowel 2019 als in 2020 verkozen tot beste escape room van de wereld.


De Laboratoriumkamer

De beruchte Dokter Steiner is compleet doorgedraaid. De mysterieuze en kille sfeer is na 72 jaar nog steeds duidelijk voelbaar in de eerste ontspanningskamer van alle escaperooms van Nederland. Lukt het jou en je team om het hoofd koel te houden om zo uit te vinden wat Dokter Steiner heeft meegemaakt?


De Meisjeskamer

Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Ze kreeg een kamer die haar stoutste dromen overtrof. Ze was het gelukkigste weesmeisje van de hele wereld. Ze besefte niet dat schijn kan bedriegen en dat de man helemaal niet zo aardig was. Wat is het weesmeisje overkomen?


De Dome

Voor een onderzoek nemen jij en je team deel aan een tiental tests bij THE DOME Research Facilities. De levensgevaarlijke criminele cyborg Hector ondergaat daar tegelijkertijd de eerste CMNT (Controlled moleculair neuro transmission) behandeling op een cyborg ooit. Hector blijkt niet gevoelig voor de behandeling en weet zo tijdens één van de tests met zijn interne computer het systeem van THE DOME te hacken. Lukt het jou en je team om na Hectors ontsnapping alle logica los te laten en mee te gaan op de flow van jullie hallucinatie?

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Escape Room Nederland.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.