Vathorst

Winkelcentrum Vathorst

Winkelcentrum Vathorst is een uniek winkelcentrum met parkeerruimte voor de deur, bijzondere architectuur en een gevarieerd winkelaanbod met circa 38 winkels.

Winkelcentrum Vathorst is het kloppend hart van de nieuwste wijk van Amersfoort. Een sfeervol en compleet winkelcentrum met de allure van de grote stad en de gezelligheid van het dorp.

Het centrum is de ontmoetingsplaats voor de inwoners van Vathorst, maar verwelkomt even goed iedereen van buiten de wijk met open armen. Het centrum is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid, en het parkeren is bovendien helemaal gratis. Vathorst heeft een eigen treinstation op nog geen 5 minuutjes lopen van het winkelcentrum.

Tientallen winkels telt het winkelcentrum. Het winkelaanbod is divers, in het centrum vind je een mix van grote landelijke ketens en kleine zelfstandige ondernemers. Al die winkels maken Vathorst een ideaal centrum voor de dagelijkse boodschappen, maar ook om heerlijk te slenteren en te shoppen en aansluitend te lunchen. Bovendien zijn er regelmatig leuke evenementen. Kortom er zijn redenen genoeg om winkelcentrum Vathorst te verkennen.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.