Actief Familie Fietsverhuur Groepsactiviteiten

Vierfiets

Vierfiets: gezellig en sportief fietsverhuur.

Wil je op een unieke manier genieten van de omgeving? Gezellig én sportief? Bij Vierfiets kan dat. Wij verhuren en verkopen bijzondere fietsoplossingen. Zoals de Quattrocycle, (ouder-en-kind) tandems en de Alinker loopfietsen.

Qauttrocycle
De Quattrocycle is een innovatieve (elektrische) fiets voor 4 personen (èn 3 kinderen). Bij ons kun je er een huren voor een heerlijk dagje Amersfoort en omgeving. We hebben verschillende routes in Amersfoort en de natuurgebieden in de omgeving. Daarbij kan je onderweg bij diverse theehuizen en restaurants even pauzeren. Al vanaf 85 euro per dagdeel (ongeveer 4 uur) kun je een (elektrische) Quattrocycle bij Vierfiets huren.

Alinker
De Alinker is nieuwe super coole loopfiets. Het is niet alleen een nieuw mobiliteitsvoertuig dat een actieve leefstijl bevordert. De loopfiets maakt het mogelijk langere afstanden af te leggen met minder energie en is geschikt voor mensen met loopproblemen en voor recreatieve gebruikers. Voor €15,50 per dag kan je met de Alinker op stap.

(Ouder-en-kind) tandems
We verhuren ook enkele tandems en ouder-en-kind tandems. Voor grote groepen kunnen we (op aanvraag) ook extra tandems via collega verhuurders regelen. De tandems kosten 25 euro per dag. 

B3bag
Wij verkopen ook de door ons zelf ontwikkelde waterdichte B3bag fietstassen op wieltjes. Deze kun je tijdens de fietstocht meteen even uitproberen. De tassen kosten €139,50 per stuk.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Vierfiets.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.