Kinderen Familie Groepsactiviteiten Indoor

Verkeerstuin

De Verkeerstuin is gevestigd op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

Welkom bij de Verkeerstuin! 
Kom je ook naar de Verkeerstuin? Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen er heerlijk overdekt skelteren en spelen. Bij mooi weer zetten we onze deuren open en kan je met een skelter door de naastgelegen natuurtuin rijden. Vrijwilligers van de Verkeerstuin en je ouders/verzorgers houden natuurlijk een oogje in het zeil! Het is NIET toegestaan om uw kinderen zonder begeleiding van een ouder/verzorger bij ons achter te laten! Het is NIET toegestaan om zelf een feestje te organiseren tijdens de openstelling, we verwijzen u in dit geval naar onze verhuur/feestjes mogelijkheden die vermeld staan op onze website. 

Verkeerstuin is onderdeel van Speeltuinvereniging Wagenspeelplaats. De oorspronkelijke aanleiding was de (natuur) speelplaats WagenSpeelplaats op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Een formele organisatievorm was nodig om een officiële aanspreekpersoon te hebben voor de NS, de eigenaar van het terrein en de gemeente. In september 2010 werd derhalve de Speeltuinvereniging Wagenspeelplaats opgericht. De vereniging sloot een bruikleenovereenkomst met de NS. 

Toen de speelplek gerealiseerd was, stonden de oprichters van de vereniging niet stil; in december 2010 organiseerden zij het eerste Winterkwartier in de loods naast de speelplek: de Tussenruimte. Het skelteren voor kinderen speelde op dit evenement een marginale rol, maar was voor de kinderen zo'n groot succes dat men besloot om de Verkeerstuin op te richten in de Tussenruimte.

Huren in de Verkeerstuin
Een bedrijfspand huren voor vergaderruimte of andere activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de Verkeerstuin aan als huurpand voor verenigingen, particulieren en bedrijven. De Verkeerstuin is gunstig gelegen op de Wagenwerkplaats aan de Soesterweg 312. Wij bieden de volgende ruimtes aan: 

  • Vergaderruimte (bovenste verdieping)
  • Vergaderruimte/theaterzaal 'het Stationnetje' 
  • Bedrijfsruimte

Meer informatie hierover is te vinden op de website. 

Prijsinformatie

Kinderen 4 tot 12 jaar  Gratis 

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.