Lunch Diner High Tea Hotel

Van der Valk Leusden

Verrassend vanzelfsprekend

Verrassend vanzelfsprekend
Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt aan de A28, nabij Amersfoort. Steden als Utrecht en Apeldoorn zijn makkelijk te bereiken.

De Utrechtse heuvelrug ligt op korte afstand van Leusden en ook de Veluwe is goed bereikbaar. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid, een restaurant, een grand café en vergaderfaciliteiten.

Alle kamers in het hotel zijn onder meer voorzien van televisie, telefoon, douche, bad, toilet en balkon. Het behaaglijke restaurant heeft een gezellig terras en een uitgebreide menukaart, met gezonde lunches en afwisselende hoofdgerechten, ook voor vegetariërs. Naast alle comfort van een 4-sterren hotel biedt het Van der Valk Hotel Leusden- Amersfoort goede mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten. De zeven vergaderzalen kunnen per dagdeel worden gehuurd, met alle gewenste faciliteiten. Dankzij verschillende opstellingen kunnen bijeenkomsten van elke aard worden georganiseerd. Bij het hotel kunnen gasten gratis parkeren.

Eten en drinken
Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 10:30 uur geserveerd, op zaterdag en zondag van 08:00 tot 10:30 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om een lunchpakket te laten klaarmaken.

Moderne gerechten, seizoensproducten, warme en koude buffetten en internationale gerechten sieren de kaart van het restaurant. Een kindermenu, kleurplaten en kleurtjes zijn beschikbaar voor de kleintjes. Elke zondag is er een brunch in het restaurant. Naast een restaurant beschikt het hotel ook over een grand café, dat van maandag tot en met vrijdag open is vanaf 09:00 uur en in het weekend vanaf 17:00 uur.

Internet
In het hotel kan men tegen betaling gebruikmaken van draadloos internet van KPN HotSpots. Sessiekaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Overige informatie

- Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.

- Op aanvraag kan een extra bed op een kamer worden geplaatst voor € 30,00 per nacht.

- Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.