Actief Familie Fietsverhuur Groepsactiviteiten Actief Rondleiding Verhuur

Treeker Treks

Treeker Treks is een bedrijf gespecialiseerd in (lig)fiets- en trikketochten met buitenactiviteiten, waaronder klootschieten.

Treeker Treks is een bedrijf gespecialiseerd in ligfiets- en fiets tours, al of niet aangevuld  met excursies naar o.a. Amersfoort of tuinbouwbedrijven zoals rondleidingen in een peren-, kersen- of wijnboomgaard. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, familietoers en vrijgezellentochten. Maar ook als je er zelf op uit wilt, kun je bij ons aankloppen!

De (lig)fietstoers starten en eindigen in Leusden (eventueel op locatie) in bosgebied Den Treek-Henschoten. Een mooi stukje Nederland waar bos en heide, landerijen en water elkaar afwisselen. Een heerlijke omgeving voor een (mid)dagje uit! Onderweg zijn er voldoende knusse horecagelegenheden om de inwendige mens te versterken.

De nadruk bij Treeker Treks ligt op recreatieve activiteiten in de buitenlucht waarbij ontspanning en gezelligheid de boventoon voeren. Daarnaast assisteren wij je graag om aanvullende sportieve, culturele of culinaire wensen in je uitstapje mee te nemen. Mail ons je wensen, dan gaan wij voor je aan de slag om er iets moois van te maken.

Klootschieten
Dit is een van de oudste Nederlandse sporten. Het doel van het spel is om als groep in zo min mogelijk worpen de kloot over het uitgezette parcour naar de finish te krijgen. Doordat het spel in het bos wordt gespeeld, zorgt de natuur voor een aantal natuurlijke hindernissen. Hilarische momenten verzekerd. Kortom een leuke betaalbare activiteit voor jong en oud!

Trikken
Een trikke is een elektrisch aangedreven driewieler die een snelheid kan halen van ca. 25 km per uur. Op een unieke en ludieke manier lekker toeren en genieten van de mooie natuur. Iedereen kan het en vanaf 16 jaar mag het!

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Treeker Treks.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.