Kinderfeestje

Theefeestje voor kinderen

Je kunt je kinderfeestje vieren bij Theefeestje.

Je kunt je kinderfeestje vieren bij Theefeestje: cupcakes decoreren, chocolade/bonbons maken of taart decoreren. Wij hebben een mooie omgeving, waar je blij van wordt. Verder hebben we veel materialen waar je mee aan de slag kunt. Het is voor kinderen vanaf 6 tot en met 11 jaar (basisschoolleeftijd). De taart en de chocolade is voor kinderen vanaf 8 jaar, Ook jongensfeestjes zijn geschikt om bij ons te vieren. Wij maken dan speciale cup cakes gericht op jongensthema's, wij hebben speciale jongensdoosjes om mee naar huis te nemen en het jongensfeestje is sowieso in ons workshopatelier (daar is het iets minder roze!).

Natuurlijk wordt je eerst ontvangen met drinken en snoeperaties. Wat jullie maken gaat in een mooi doosje mee naar huis. Voor ouders geldt dat wij het feestje begeleiden. Voor de rust van alle partijen is het het meest praktisch als de ouders bijvoorbeeld even de stad in gaan tijdens het kinderfeestje. Wij maken tussentijds foto’s die wij naar de ouders sturen. 

Een kinderfeestje is met minimaal 6 kinderen. En het kan van woensdag tot en met zaterdag. Als je reserveert voor een kinderfeestje in de webshop, tref je ook de starttijdstippen aan.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen van het kinderfeestje kun je terugvinden op de website van Theefeestje.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.