Familie Indoor Ontspanning

Theater De Kamers

Theater De Kamers: waar verhalen tot leven komen.

Theater De Kamers in Amersfoort is een sfeervol familietheater midden in de wijk Vathorst. We zijn er voor kinderen van 0 tot 101 jaar; iedereen is welkom! Op deze bijzondere plek is theater de bron van inspiratie voor alle activiteiten en evenementen die we hier ontplooien.

In Theater De Kamers worden voorstellingen gegeven voor jong en oud. De agenda op de website geeft een up-to-date overzicht van voorstellingen die gepland staan. Op zondag organiseren we vaak ‘ de relaxte zondag’.  Ontmoet elkaar bij een voorstelling, film of muziek onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast verhuurt Theater De Kamers bijzondere ruimtes voor een vergadering, teambuilding, workshop of congres met het theater als decor. Bedrijven en organisaties met een maatschappelijk hart vinden hier een knusse en professionele locatie voor hun bijeenkomst. En misschien mogen wij je uitdagen hier een theatraal tintje aan toe te voegen? Een aantal dagen per week staan de deuren van de horeca open voor een lekker drankje, een broodje of soep van de dag. Je wordt ontvangen door ons enthousiaste leerwerkteam en kunt plaatsnemen in onze gezellige Eetkamer of in de Huiskamer bij de knusse haard. Bij mooi weer is de Buitenkamer – het terras met ministrandje – open. De emmertjes, schepjes en strandstoelen staan klaar.

Natuurlijk maken we ook zelf theater! De kinderen van de theaterbso van Bzzzonder doen dat na schooltijd met veel enthousiasme. In de Theatermakerij maken we op maandag en donderdag een eigen inclusieve theaterproductie. Iedereen is welkom om hieraan mee te doen. Wat je talent of zorgvraag ook is: iedereen gelijk, iedereen bijzonder. Informatie en aanmelden kan via de website.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.