Hobby Cadeauwinkel Utrechtse- en Arnhemsestraat, Varkensmarkt & zijstraten

Søstrene Grene

Veel passie en nieuwe designs op het gebied van onder meer woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, hobby’s, koken en speelgoed voor de kleintjes.

In 1973 begon het verrassende avontuur van Søstrene Grene in Aarhus, Denemarken. Het verhaal gaat over de twee al wat oudere gezusters Grene, Anna en Clara, die met passie kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven creëren. Anna en Clara vinden in zelfs de kleinste dingen schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met anderen delen. Daarom zijn ze een winkelketen begonnen met een heel bijzondere sfeer.

De gezusters ontwikkelen met veel passie nieuwe designs op het gebied van onder meer woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, hobby’s, koken en speelgoed voor de kleintjes. De winkels ontvangen iedere week een groot aantal nieuwe artikelen, waarvan er veel slechts gedurende een korte periode worden verkocht. Verandering doet goed, zoals Clara zegt, hoewel er ook wel producten tot het vaste assortiment behoren. Alle producten hebben een elegante en vrouwelijke uitstraling die het dagelijkse leven opfleurt, en de altijd redelijke prijzen gemeen.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.