Actief Overig Groepsactiviteiten Kanoverhuur Kinderen Familie Rondleiding Wateractiviteiten Kinderfeestje Outdoor Actief Verhuur

SUP Amersfoort

Ontdek Amersfoort vanaf het water en ga suppen!

De meeste mensen kennen Amersfoort wel van de Koppelpoort, de Hof of van de gezellige terrasjes. Bekijk de stad eens vanaf een andere kant en ga suppen in Amersfoort Centrum. Laat je verassen door de omgeving die onze mooie stad biedt. Je bent niet alleen sportief bezig maar al peddelend door de mooie bossen en grachten ervaar je een geheel andere kijk op Amersfoort.

​Denk hierbij aan een stadstour via het park Randenbroek gevolgd door de bezienswaardige grachten in het centrum, een tocht richting Leusden genietend van de rust in het Lockhorsterbos of ontdek het weidse landschap van de Eem. SUP-Amersfoort werkt met de beste kwaliteit sup's en Watersportverbond gecertificeerd instructeurs. Zij verzorgen jouw SUP-activiteit tot in de puntjes.

Leuk voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes (vanaf 10 jaar), familiereünies en vrijgezellenfeesten! 

SUP les in Amersfoort
In Amersfoort Vathorst worden beginners lessen suppen, gevorderden SUP-lessen, SUP-training en SUP-yoga gegeven. Liever SUP les of SUP yoga in Amersfoort Centrum? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact op met SUP-Amersfoort.

Tijdsduur
Alle SUP routes bij Amersfoort centrum duren ongeveer 2 uur.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van SUP Amersfoort.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.