Eemplein Workshop Groepsactiviteiten

Scholen in de Kunst

Bruis van creativiteit.

Bij Scholen in de Kunst laten meer dan 100 bevlogen en deskundige kunstenaars je de kracht van kunst ervaren. Je kunt je ontwikkelen in de kunstvormen dans, theater, muziek, beeldende kunst en schrijven en je laten inspireren door anderen. Of je er nu voor kiest om ergens heel goed in te willen worden, of dat het je vooral om het plezier en de ontmoeting gaat: wij zijn er voor je!

Ben jij als gemeente, welzijns- of wijkorganisatie op zoek naar een inspirerende workshop? Of ben je coördinator van evenementen en activiteiten bij een welzijnsorganisatie en op zoek naar creatieve workshops? Scholen in de Kunst heeft het aanbod dat perfect aansluit bij jouw behoeften en evenementen, zoals bijeenkomsten, wijkfeesten of teambuildingsactiviteiten.

Of je nu een standaard workshop zoekt of een op maat gemaakt programma, voor een kleine of grote groep, wij staan voor je klaar. Onze workshops variëren in duur, van korte sessies van één uur tot uitgebreide workshops van drie uur. De keuze is volledig aan jou. Denk aan workshops dans, theater, schilderen, djembé en storytelling. Heb je specifieke wensen of een bepaald thema in gedachten? Bespreek het met ons, we denken graag met je mee.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.