Indoor Groepsactiviteiten Actief Indoor

Rock City Escape

Escape room in Amersfoort.

Stel jezelf voor met een groep vrienden, familie, of collega’s… gebracht naar een plek waar jullie je in een andere wereld wanen, waar alle werkelijkheid er even niet meer toe doet. Je raakt verstrengeld in een spannend plot, opgesloten in een kamer, waar jij en je team de uitdaging moeten aangaan om naadloos samen te werken en te ontsnappen. Een reeks van hoofdbrekende aanwijzingen, puzzels en visuele rekwisieten geplaatst in de ruimte helpen jullie om stukje voor stukje de oplossing van het mysterie te ontrafelen. Deze spannende theatrale en mentaal intense uitdaging zal onvergetelijke herinneringen achterlaten, bij jou en iedereen die dapper genoeg is en het aandurft het klooster te betreden!

Zowel Bloody Mary als Soup du Jour kunnen worden gespeeld met minimaal 3 en maximaal 6 personen. Ben je met meer dan 12 personen en heb je langer de tijd? Wij bieden interessante combi-activiteiten, waarbij de groepen elkaar afwisselen, zoals het nuttigen van een hapje en een drankje, het volgen van een workshop, etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Bloody Mary
Met je team word je door de catacomben van het klooster geleid. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. De klok geeft aan dat je een uur hebt om de deur naar je vrijheid te openen. De tijd tikt. Even staan jullie verdwaasd om je heen te kijken, dan begint iedereen driftig te zoeken naar aanwijzingen. Iemand hoort een vreemd geluid. Was het één van jullie? Of is de legende van Bloody Mary echt..?

Soup du Jour
Er verdwijnen nonnen uit het klooster. Niemand weet wat er met hun aan de hand is… Tegelijkertijd blijft de populariteit en bekendheid van het onlangs in het klooster geopende restaurant Le Monastère groeien. De befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekend om zijn uitmuntende soep, wil niets kwijt over dit succes en bewaakt zijn geheimen stellig. Wanneer de deur achter jullie wordt gesloten en de chef zijn messen slijpt heb je maar 75 minuten de tijd om te ontdekken wat er echt in het restaurant gebeurt en om levend te ontsnappen!

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Rock City Escape.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.