Hotel

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Strandvakantie zonder zee? Bij Postillion Amersfoort Veluwemeer kan het.

Ben jij zo iemand die wel van de zee, maar niet van het zand houdt? Dan hebben we de ideale oplossing voor je. Bij Postillion Amersfoort Veluwemeer geniet je wel van het rustgevende karakter van het uitzicht op water, maar kun je het zand vermijden als je wilt. Je zit namelijk heerlijk op ons terras met uitzicht op de steiger. En ja, daar mag je vanaf springen. Al kun je maar beter de heerlijke gerechten die de kok voor je maakt niet koud laten worden. We even thuis oefenen op de uitspraak van éen van onze lekkerste gerechten: de ribeye met chimichurri.

Reis je met kinderen die juist wel graag zandkastelen willen bouwen? Laat ze dan hun gang gaan op het zandstrand dat naast ons terras ligt. Ze kunnen zich daar urenlang vermaken en daarna spoel je ze lekker af onder de heerlijke douche in je kamer. Ons hotel is onlangs helemaal vernieuwd en dat zie je ook terug in de mooie badkamer. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. We zijn heel erg trots op de moderne frisse uitstraling van het hotel. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer beschikt, met een ligging aan de A28 en uitzicht over het prachtige Veluwemeer, over alle ingrediënten voor een succesvolle meeting. Met twaalf multifunctionele ruimtes, capaciteit tot 410 deelnemers en een eigen parkeerplaats is het hotel de ideale congres- en evenementenlocatie. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer heeft de Green Key Gold classificatie.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van het hotel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.