Eten en drinken

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.

Het pannenkoekenhuis ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat je bezoek aan het restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het “Henschotermeer”.

Ook kun je diverse recreatieve activiteiten combineren met het eten van een lekkere pannenkoek. De auto kan geparkeerd worden op één van de ruime parkeerplaatsen en er zijn tevens diverse oplaadpunten voor je elektrische fiets of scootmobiel. Je paard kun je zelfs stallen in één van de paardenboxen terwijl je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. 

Naast een ruim assortiment van pannenkoeken, poffertjes of diverse lunchgerechten ( die ook na lunchtijd verkrijgbaar zijn), ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een drankje op één van de gezellige terrassen, in de serre of in het sfeervolle restaurant. 

Tevens worden er verschillende seizoengerechten geserveerd, zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Elke maand word je verrast met een nieuwe “pannenkoek van de maand” en probeer de specialiteit “Jagerspannenkoek met haas- en reevlees” eens uit.

Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij een arrangement op maat aanbieden. Lees meer over deze arrangementen op de website van Pannenkoekenhuis Bergzicht.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.