Elektronica

Morelisse Beeld en Geluid

Bij Morelisse Beeld en Geluid vind je onder meer televisies, audio apparatuur en unieke woonartikelen met bijzondere aandacht voor verlichting.

Goed luisteren naar de wensen van onze klanten is de basis voor ons advies. Zo kunnen we goed in kaart brengen wat je het liefst wil ervaren bij het kijken naar de televisie of het ultieme genieten van jouw favoriete muziek. Omdat de winkel nu voor een groot deel is ingericht als woonhuis is het eenvoudiger voor te stellen hoe het er bij jou thuis uit kan zien. 

Je perfect adviseren over beeld en geluid en de installatie, door onze eigen technische dienst, blijven voor ons de belangrijkste pijlers van Morelisse Beeld en Geluid. Ook heeft onze technische dienst de kennis en het gereedschap in huis om een efficiënt, veilig en stabiel werkend netwerk bij je thuis of op kantoor aan te leggen zowel bedraad, draadloos (WIFI) of een combinatie daarvan. Uiteindelijk zorgt onze eigen technische dienst dat je aankopen perfect geïnstalleerd worden en naar eigen wens functioneren.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.