Groepen Eten en drinken Verhuur

Mariënhof

Stadsklooster Mariënhof, een buitengewone evenementenlocatie in hartje Amersfoort!

Voor alle soorten ontmoetingen en bijeenkomsten brengt de Mariënhof Amersfoort mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elk evenement! Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

De Mariënhof is het stadsklooster van Amersfoort en biedt vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. De ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot 200 personen. Ongeacht de omvang van het evenement, de Mariënhof voldoet aan alle verwachtingen. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. In totaal kan de Mariënhof maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Vol passie wil het team van de Mariënhof iedereen van de locatie laten genieten. Dit wordt gedaan door gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden. Waarna dit wordt vertaald in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service en oprechte en langdurige samenwerkingen.

Ook zijn er twee horecazaken gehuisd in het pand. Wijnbar Zuster Margaux en BUUF in de Serre maken dat gasten op ieder moment van de dag kunnen genieten van zowel een gezellige borrel als een heerlijke lunch in het prachtige stadsklooster van de Mariënhof.

Bereikbaarheid
De Mariënhof is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Vanaf Amersfoort CS stoppen meerdere buslijnen (5 minuten reistijd) voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de Singel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is!

Wil je meer informatie over de Mariënhof? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto 3 fotograaf: Sam Derksen 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.