Lunch Diner Hof Krommestraat

Ristorante La Scala

Ristorante La Scala is vernoemd naar de trap (la scala) midden in het restaurant, die ooit de Koninklijke familie in Paleis Soestdijk diende.

De schilderijen van Tosca sieren nog steeds ons restaurant. We hebben 3 ruimtes met elk zijn eigen sfeer. De binnenruimte zit aan de zijde van ons mooie plein De Hof. De donkere kleuren, de schilderijen en de authentieke trap geven de ruimte een gezellige doch chique sfeer.

In de serre bevind je je aan de zijde van de Krommestraat (het leukste straatje van Amersfoort), dit is een kleurrijke ruimte met veel licht. Je waant je hier in het pure Italië. Op deze plek bieden wij de mogelijkheid om gedurende het hele jaar te lunchen en dineren op het terras. Op de eerste verdieping hebben we nog een aparte ruimte die gereserveerd kan worden voor grote groepen. Deze ruimte is modern ingericht en heeft een uitkijk op de Hof. Dankzij onze schitterende ligging op de Hof, het hoofdplein van het Amersfoortse centrum, hebben wij in de zomer een prachtig terras waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.