Lunch Diner Borrel Koffie Café Speciaalbier

Kafé van Zanten

Amersfoort kent een aantal bijzondere café’s en Kafé van Zanten is daar zeker één van.

Gelegen op de hoek van de Bloemendalsestraat en ‘t Zand, is dit sfeervolle café met verwarmd terras en niet te harde muziek een prima plek om in de Amersfoortse binnenstad te genieten. Al meer dan 40 jaar verzamelt politiek, artistiek, studentikoos, jong én hoogbejaard Amersfoort zich in Kafé Van Zanten. Al meer dan 40 jaar is Kafé van Zanten hét café om bij te tanken en bij te blijven. Een café voor een diepgaand gesprek, een luchtige babbel, een vrolijke noot of gewoon even niets.

Of het nu ochtend, middag of avond is… Pinksteren, Pasen of Tweede Kerstdag… Kafé van Zanten staat voor je open. Voor jou en voor de vele vaste gasten. Gasten die hier al jaren komen en die nét zo bepalend voor de sfeer zijn als het vertrouwde en bekwame barpersoneel en de sfeervolle inrichting en muziek. Muziek die nooit te hard staat voor een goed gesprek, tenzij... Van Zanten besluit om feest te vieren. Dán gaat de volumeschuif omhoog én Van Zanten uit haar dak.

Van Zanten schenkt alleen kwaliteit: minstens 10 bieren uit de tap, minstens 30 bieren uit de fles, diverse met zorg uitgekozen wijnen en whisky’s en natuurlijk ‘gewoon’ gedistilleerd en fris. Van verse jus d’orange tot cola light, van oude jenever tot zoete likeur en van priklimonade tot klasse cognac. Verse koffie, pittige espresso, romige cappuccino of een extra smakelijke latte macchiato? In Kafé Van Zanten werkt een gediplomeerde barista en worden alle medewerkers continue bijgeschoold.  Dat merk en proef je aan alles. 

De Salon
De Salon, sinds dit jaar een nieuw onderdeel van Van Zanten. Op de Bloemendalsestraat 4 vind je sinds maart 2021 De Salon. Intiem, huiselijk en warm. In de Salon ontmoet je elkaar voor vergaderingen, brainstorm- en trainingssessies, feministische bijeenkomsten, borrels én het feestje voor je dertigste verjaardag.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.