Diner Lunch Groepen

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Verrassende smaaksensaties.

Het plezier in koken en verzorgen staan centraal. Liefst duurzaam, eerlijk, zonder opsmuk met als basis de klassieke Franse keuken gebruiken we invloeden vanuit de hele wereld. De nadruk ligt op vis- en vegetarische gerechten en het menu is toegankelijk, creatief en van hoog gastronomisch niveau. We presenteren onze verse vis iedere dag in onze visvitrine op het crushed ijs direct wanneer je binnenkomt. Je kunt een kijkje nemen en zelf de vis kiezen die je wilt eten.

Het Bergpaviljoen is in een prachtige omgeving gelegen, rijk aan groen, en de royale tuin aan de rand van het bos is een mooi onderdeel van het etablissement aan de Utrechtseweg. Op het gedeeltelijk overdekte terras kun je als gast heerlijk lunchen, dineren of een borrel drinken. Ook voor de koks biedt de tuin voordelen. Ze halen er 's ochtends kruiden, bloemen en groenten uit, die ze zelf kweken. Ook staat er een bijenkast, waar volop eigen honing gemaakt wordt.

De perfecte setting dus om te lunchen, dineren, vergaderen of te borrelen. Genieten van 'joi de vivre' en ontspannen service, maar wel met comfortabele stoelen, goed glaswerk en voldoende privacy voor een gesprek.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.