Lunch Diner Hof Borrel

Gaudi's Tapas restaurant

Tapas restaurant op de Hof.

Tapas Restaurant Gaudi’s is gevestigd op de Hof, het mooiste en gezelligste plein van Amersfoort. Het dankt zijn naam aan de Spaanse kunstenaar en architect Antoni Gaudí.

In een sfeervolle Spaanse ambiance, kun je genieten van verschillende koude en warme gerechtjes. Op twee verdiepingen vind je loungebanken en romantische tafeltjes omgeven door op Gaudí-geïnspireerd mozaïekwerk. Zomers beschikt Gaudi’s over een groot zonnig terras waar je kunt genieten van onze specialiteiten. We hopen je snel te mogen ontvangen.

Maarten(1987) en Lotte (1991)  zijn de trotse eigenaren van dit prachtige restaurant. Toen Maarten in februari 2015 de kans kreeg om het restaurant over te nemen, greep hij deze met beiden handen aan. Zijn vrouw, Lotte, stapte met veel plezier en enthousiasme in de zaak (oktober 2019). Samen vormen zij een sterk horecakoppel, dat met passie en liefde hun vak uitoefent. Maarten en Lotte zijn geen onbekende in de Amersfoortste Horeca, beiden zijn zij al meer dan tien jaar actief in het vak. Samen met hun jonge team, runnen zij Restaurant Gaudi's. Een restaurant waar iedereen welkom is, om heerlijk te komen genieten van Spaanse gerechtjes met wereldse invloeden.

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.