Hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is gelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort.

Aan de rand van Amersfoort, midden in een bosrijk gebied, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Het hotel beschikt over een grote tuin van vier hectare, van waaruit een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving kan worden gemaakt. Het à la carte restaurant biedt een plek om te genieten van een uitgebreid en culinair diner. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het royale terras met prachtig uitzicht op de groene binnentuin.

Hotel met vele mogelijkheden
Hotel-Restaurant Amersfoort biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Het hotel beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Bovendien kan er worden getraind in de fitnessruimte. Voor feesten of zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruikmaken van één van de 18 multifunctionele zalen waar uw evenement tot in detail wordt verzorgd.

Weekendje in Amersfoort
De Onze Lieve Vrouwetoren is met haar 98 meter hoog de absolute blikvanger van Amersfoort. Maak een rondvaart over de vele mooie grachten of volg een rondleiding door de Koppelpoort. Toch meer een natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan Landgoed Den Treek-Henschoten. Met een van de diverse wandelroutes en themawandelingen kunt u volledig tot rust komen.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van het hotel.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.