Overig Langestraat

EyeCare

Brilservice in Amersfoort

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing(en). Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

In onze stijlvolle winkel vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, William Morris, Calvin Klein, Götti en Tom Ford. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. In onze winkel beschikken wij over een i.Profiler. Dit geavanceerde oogmeetapparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Aan de hand van deze meetgegevens worden de op maat gemaakt i.Scription glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren.

Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing(en), het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.