Overig

Elferink Hoeve

Op de grens van Gelderland en Utrecht in het meest noordelijke puntje van de gemeente Woudenberg vind je vlakbij het dorpje De Glind het gastenverblijf van de Elferink Hoeve.

Sfeervol en doelmatig ingericht met een fantastisch uitzicht over de landerijen. Wanneer je zoekende bent op Klein Moorst neemt het gezin Elferink u vast waar! Want door het weinige verkeer valt u al snel op. Eenmaal aangekomen zul je aangenaam verrast zijn door de fijne ruimte waar je te gast bent.

Je zult genieten van de mooie luchten, de geluiden van de natuur, de mooie sterrenhemel, de sfeer op het platteland, het bos met wandel- en ruiterroutes aan de overkant en de vele fietsroutes in de omgeving. Midden in de natuur en toch centraal in Nederland. Binnen een uur ben je met de auto in alle grote steden van ons land.

Het verblijf is van alle gemakken voorzien en is rolstoelvriendelijk. En ontbreekt het je aan iets of ben je iets vergeten schroom niet om dat te zeggen. Ook voor je paard is er een stal beschikbaar met solarium.

Het gastenverblijf biedt je een heldere woonruimte met ondermeer een volledig ingerichte keuken met een in hoogte verstel- en onderrijdbaar aanrecht, een sta-op-stoel, een slaapkamer en een ruime badkamer met een bad en een aparte douche en boven een vide met 2 bedden. Daarnaast is er een heerlijke tuin met terras op het zuiden waar je zelfs in de winter van de zon kunt genieten.

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van de Elferink Hoeve.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.