Bungalow Winkel Eten en drinken Voor groepen Landgoed

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve zet zich voor groei van natuur, mensen en organisaties. Wij zetten ons in om een plek te zijn waar iedereen welkom is en waar wij op een duurzame manier met de wereld omgaan. Dit doen wij door op onze boerderij mensen te ontvangen voor diverse doeleinden en deze mensen mee te laten genieten van de rust en de ruimte die de Eemlandhoeve te bieden heeft.

Op de Eemlandhoeve bevinden zich diverse organisaties, zoals een dagopvang voor ouderen, diverse coaches voor moeders, kinderen en mensen met een burn-out, een ontspanningscentrum (het PEPP-center), kunstenaars en een pipowagenbouwer. Daarnaast is op het erf van de Eemlandhoeve een klein boerderijwinkeltje, is er de mogelijkheid om je bruiloft of een ander feestje te vieren, kun je er vergaderen en ben je van woensdag tot en met zaterdag van harte welkom in ons proeflokaal! Ook is het mogelijk om een nachtje te slapen op de Eemlandhoeve in één van onze pipowagens. 

Proeflokaal & Boerderijwinkel
Midden op ons erf is het proeflokaal en de boerderijwinkel te vinden. Hier ben je welkom voor lunch, koffie en taart of een lekker borrel. Vanuit ons proeflokaal bedienen wij ook de vergadergroepen, familiedagen en de bruiloften. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van producten van ons eigen erf, groenten en kruiden uit de Eemlandhoeve moestuin en vlees van onze eigen Blonde d’Aquitaine runderen. Deze producten zijn ook te koop op de Eemlandhoeve, zo is het mogelijk om elke week de oogstlijst van de Eemlandhoeve moestuin te ontvangen en is het rundvlees te koop in onze boerderijwinkel

Slapen bij de boer
Enkele van de Pipowagens gemaakt door Pipowagenbouwer staan op ons erf en het is mogelijk om hier een nachtje in de slapen. Back to basics: ’s avonds marshmallows roosteren boven het kampvuur en in de ochtend genieten van de natuur tijdens het ontbijt, hoe leuk is dat. 

Rondstruinen op het erf
Je bent altijd welkom om lekker over het erf rond te struinen. Wandel door de strakke moestuin, ruik de kruiden in de moestuin en geniet van de dieren en het platteland. Kinderen kunnen rondrijden op de skelters en onze pony aaien in het dierenweitje. In de zomer kan je onze koeien van een afstandje in het weiland bekijken en in de winter staan ze midden op ons erf in de potstal. Je mag ze dan altijd even bijvoeren met het kuilgras wat daar ligt. Vragen over de boerderij? Spreek de boer aan, hij vertelt graag!


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.